Κόσμος|17.03.2024 12:53
ΗΠΑ: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς
NewsroomΔυο άτομα έχασαν τη ζωή τους κι άλλα πέντε τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, τα ξημερώματα της Κυριακής (17/3).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πυροβολισμοί αναφέρθηκαν γύρω στις 3 π.μ. (τοπική ώρα) στη διασταύρωση κοντά στο Kennedy Recreation Center, σύμφωνα την Αστυνομία.
Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση
Τα θύματα, τα οποία είναι ενήλικες, έχουν μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.
Αναφορικά με το περιστατικό δεν είναι ξεκάθαρο τι οδήγησε στους πυροβολισμούς, οι οποίοι σημειώθηκαν περίπου 12 τετράγωνα βορειοανατολικά του Λευκού Οίκου. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.
Διαβάστε ακόμη
- Κυβερνοασφάλεια: Το νέο στρατηγικό πεδίο σπουδών και εργασίας για τη νέα γενιά
- Νοσηλευτής ΜΕΘ, πολίτης των ΗΠΑ: Ποιος ήταν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε από την ICE στη Μινεάπολη
- Ανάλυση: Το δόγμα "νόμος και τάξη" του Τραμπ σκοτώνει και δημιουργεί χάος
- Ethno☰hauntology Vol. 1: Tα «φαντάσματα» του λατινοαμερικάνικου παρελθόντος στοιχειώνουν κινηματογραφικά το παρόν της Αθήνας