Κόσμος|19.03.2024 16:40

ΗΠΑ: 16χρονος έβγαλε όπλο σε πολυσύχναστη παραλία και έσπειρε τον τρόμο

Newsroom

Στιγμές τρόμου σε πολυσύχναστη παραλία των ΗΠΑ, όταν ένας 16χρονος έβγαλε όπλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ο ανήλικος συνελήφθη και θα δικαστεί ως ενήλικος.

Όπως μεταδίδει το CBS News, οι βοηθοί του γραφείου του σερίφη της κομητείας Volusia περιπολούσαν στην παραλία New Smyrna γύρω στις 3:45 μ.μ. της περασμένης Πέμπτης, όταν άκουσαν το πλήθος να ουρλιάζει και κάποιον να φωνάζει «Έχει όπλο!».

Στο βίντεο από κάμερα σώματος που εξασφάλισε το WKMG, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 16χρονο Felixander Solis-Guzman να κραδαίνει ένα όπλο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τράβηξαν τα όπλα τους και πλησίασαν τον έφηβο, διατάσσοντας τον να πετάξει το όπλο του.

Όταν ο δράστης είδε τους αστυνομικούς, κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα, όπου πέταξε το όπλο του και μια μαύρη τσάντα στο νερό πριν παραδοθεί. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τόσο το όπλο όσο και η τσάντα ανακτήθηκαν. Η τσάντα περιείχε 20 μικρές πλαστικές σακούλες γεμάτες με μαριχουάνα.

Ο Solis-Guzman αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή διάφορες κατηγορίες, μεταξύ άλλων παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, αντίσταση κατά των Αρχών, αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και επίθεση σε βαθμό κακουργήματος. 

ΗΠΑπαραλίαειδήσεις τώραόπλο