Κόσμος|22.03.2024 21:43

Κάρολος για Κέιτ Μίντλετον: Περήφανος για το θάρρος της να μιλήσει για τον καρκίνο

Newsroom

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μιντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και τον «σεισμό» που προκάλεσε στα ΜΜΕ παγκοσμίως το Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση του βασιλιά Κάρολου.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος επίσης διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από μια διαδικασία για διόγκωση του προστάτη, δήλωσε «τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλάει όπως έκανε» και παραμένει σε «στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη», ανέφερε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τη δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο.

«Και οι δύο θα συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη στην οικογένεια τους αυτή τη στιγμή»

«Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες» συνεχίζει η ανακοίνωση των Ανακτόρων και καταλήγει: «Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Πώς ο Ουίλιαμ ανακάλυψε ότι η σύζυγός του έχει καρκίνο

Λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη παρουσία του στην επιμνημόσυνη τελετή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ενημερώθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η σύζυγός του Κέιτ, έχει καρκίνο και αποσύρθηκε πριν παραστεί.

Μάλιστα η απουσία του Πρίγκιπα της Ουαλίας από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει απορίες, αλλά η αποκάλυψη απόψε για την υγεία της πριγκίπισσας εξηγεί τον λόγο που απείχε.

βασιλιάςΒασιλιάς ΚάρολοςΚέιτ Μίντλετονειδήσειςειδήσεις τώραΜπάκιγχαμ