Κόσμος|23.03.2024 07:33
Ρωσία: Επίθεση drone σε διυλιστήριο πετρελαίου προκάλεσε πυρκαγιά
NewsroomΠυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα σε διυλιστήριο πετρελαίου στη ρωσική περιφέρεια της Σαμάρα, στον Βόλγα, ύστερα από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους (drone), αναφέρει η περιφερειακή κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Αυτή τη νύχτα διαπράχθηκαν πολλές επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά περιφερειακών διυλιστηρίων πετρελαίου», δήλωσε ο Ντμίτρι Αζάροφ, επικεφαλής της περιφέρειας της Σαμάρα, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Η μία από τις επιθέσεις αυτές προκάλεσε «πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Κουϊμπιτσέφσκι», διευκρίνισε ο περιφερειάρχης της Σαμάρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν θύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου