Κόσμος|24.03.2024 13:47

Κέιτ Μίντλετον: Η μυστική συνάντηση με τον Κάρολο πριν την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Newsroom

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με την νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκαλύψει στον πλανήτη πως έχει καρκίνο. Οι δυο τους, σύμφωνα με βρετανικά μέσα συζήτησαν αρκετές ώρες και ο μονάρχης ήταν πολύ συγκινημένος.

Ο 75χρονος Κάρολος ταξίδεψε την Πέμπτη από το Λονδίνο στο κάστρο του Ουίνδσορ για να μιλήσει από καρδιάς με την «αγαπημένη» του νύφη.

Συζήτησαν για τις μάχες που δίνουν με τον καρκίνο 

Πιστεύεται ότι η πριγκίπισσα Κέιτ ήθελε να εκμυστηρευτεί στον Κάρολο για το πώς αντιμετωπίζει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε η Sun.

Το γεύμα αυτό εδραιώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρό δεσμό που μοιράζονται η Κέιτ και ο Κάρολος με τον βασιλιά να δείχνει την αγάπη στην πριγκίπισσα την οποία χαρακτηρίζει «αγαπημένη του νύφη».

Μήνες νωρίτερα, ο Κάρολος είχε φορέσει τη ρόμπα του και είχε «τρυπώσει» για να παρηγορήσει την πριγκίπισσα Κέιτ καθώς και οι δύο ανάρρωναν από την επέμβαση στην κλινική του Λονδίνου.

«Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του πολύ συγκινημένος  - Την βλέπει σαν κόρη του» 

Μια πηγή ανέφερε ότι ο Κάρολος και η Κέιτ θα είχαν πολλά να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Κάστρο του Ουίνδσορ, καθώς ο βασιλιάς είχε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα ξεκινήσει την πορεία της θεραπείας του.

Πηγές ανέφεραν πως: «Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του πολύ συγκινημένος. Είναι πολύ δεμένοι και θεωρεί την Κέιτ σαν κόρη του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορούν να μοιραστούν πολλά και να έχουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια των δικών τους βαθιά προσωπικών μαχών με τον καρκίνο».

Η Κέιτ και ο Κάρολος παρηγορούν ο ένας από τον άλλον, καθώς και οι δύο παλεύουν ταυτόχρονα με τον καρκίνο, δήλωσε μια καλά πληροφορημένη πηγή στην Telegraph.

«Μπορούν και οι δύο να κατανοήσουν τι περνάει ο άλλος, πράγμα που βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή», είπε άλλη πηγή.

«Αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι επειδή και οι δύο περνούν την ίδια εμπειρία υγείας, αυτό εδραίωσε αυτό το δέσιμο».

ειδήσεις τώρακαρκίνοςΒρετανίαΒασιλιάς ΚάρολοςΚέιτ Μίντλετον