Κόσμος|24.03.2024 23:46
Ινδία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο χημικών στο Ρατζαστάν
NewsroomΤουλάχιστον πέντε εργάτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου σε εργοστάσιο χημικών στο κρατίδιο Ρατζαστάν της βορειοδυτικής Ινδίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε εργοστάσιο της εταιρείας Shalimar στην περιοχή Μπάσι – κοντά στην πόλη Τζαϊπούρ, την πρωτεύουσα του κρατιδίου.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από έκρηξη σε λέβητα του εργοστασίου και εξαπλώθηκε ταχύτατα. Τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
- Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
- Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου