Κόσμος|03.04.2024 17:07

Κέιτ Μίντλετον: Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της ότι πάσχει από καρκίνο

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση ότι πάσχει από καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής της, δίνοντας μεγάλο βάρος στα παιδιά της.

Όπως τονίζουν κύκλοι των Ανακτόρων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξήγησε τα πάντα στα τρία της παιδιά «με τρόπο που τους ταιριάζει».

«Ήταν δύο απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων», τόνισε η Κέιτ Μίντλετον.

«Γίνεται πιο δυνατή κάθε μέρα»

Ο Dickie Arbiter, που ασχολείται με το βασιλικό ρεπορτάζ επαίνεσε την πριγκίπισσα της Ουαλίας που καθυστέρησε να ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο, προκειμένου να μιλήσει «πρώτα στην οικογένεια και τα παιδιά».

«Η Κέιτ έβαλε σωστές προτεραιότητες, μιλώντας πρώτα στην οικογένεια και τα παιδιά και μετά λέγοντας σε όλους τι δεν πάει καλά, τι είδους θεραπεία λαμβάνει και ότι δυναμώνει και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα».

Η Κέιτ Μίντλετον η οποία δεν επιβεβαίωσε από ποια μορφή καρκίνου πάσχει, διαβεβαίωσε ότι «γίνεται πιο δυνατή κάθε μέρα», αλλά είπε ότι δεν θα επιστρέψει στη δουλειά μέχρι να γίνει καλά.

ειδήσειςΜπάκιγχαμειδήσεις τώραΚέιτ Μίντλετονπαιδιάπριγκίπισσακαρκίνος