Απευθείας πτήση Σαγκάη-Αθήνα: Ταξίδι εξοικείωσης Κινέζων τουριστικών πρακτόρων στην Ελλάδα
NewsroomΤαξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Ελλάδα για 37 ανώτατα στελέχη κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτορείων από οκτώ επαρχίες της Ανατολικής Κίνας (Yangze Delta) πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 13 Απριλίου.
Το ταξίδι διοργανώθηκε από την κινεζική αεροπορική εταιρεία Juneyao Air, την εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises και το κινέζικο πρακτορείο HCG, με τη συνεργασία του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της έναρξης, από τις 2 Απριλίου, της νέας απευθείας διηπειρωτικής πτήσης Σαγκάη-Αθήνα από την Juneyao Air.
Ο στόχος του ταξιδιού
Στόχος του ταξιδιού ήταν η γνωριμία των Κινέζων τουριστικών πρακτόρων με το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι ροές επισκεπτών από την Ανατολική Κίνα προς την Ελλάδα.
Κατά την παραμονή τους στη χώρα μας, τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας πραγματοποίησαν κρουαζιέρα στην Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάτμο, την Κρήτη και την Ρόδο, επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας και του Ναυπλίου, ενώ είχαν ακόμα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε επίσημο δείπνο που τους παρέθεσε ο ΕΟΤ στην περιοχή της Ακρόπολης.
Η πτήση Σαγκάη-Αθήνα της Juneyao Air αποτελεί ένα από τα συνολικά τέσσερα διηπειρωτικά δρομολόγια της εταιρείας και στο αρχικό στάδιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο).
- Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
- Αλλάζουν τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
- Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού