Ρωσία: Θα αυξήσουμε τις επιθέσεις σε βάσεις αποθήκευσης δυτικών όπλων στην Ουκρανία
NewsroomΗ Ρωσία θα εντείνει τα πλήγματα σε ουκρανικές βάσεις όπου αποθηκεύονται όπλα που παρέχει η Δύση, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
Συγκεκριμένα, σε σχόλιά του σε αξιωματούχους του τομέα της Άμυνας, ο Σοϊγκού δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα «διέλυσε τον μύθο της ανωτερότητας των δυτικών όπλων» και οι δυνάμεις της έχουν εξασφαλίσει το προβάδισμα κατά μήκος του μετώπου που εκτείνεται σε 1.000 χλμ.
Αντιδράσεις για το νέο πακέτο βοήθειας από τις ΗΠΑ
Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι η Ουάσινγκτον πρόκειται να παράσχει στην Ουκρανία νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας αξίας σχεδόν 61 δισεκ. δολαρίων, έπειτα από ψηφοφορία από τη Βουλή των Αντιπροσώπων το Σάββατο.
«Κατ’ αναλογία με τις απειλές που τέθηκαν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη σύνθεση και τη δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και να αυξάνουμε την παραγωγή των πιο δημοφιλών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού», δήλωσε ο Σοϊγκού.
«Θα αυξήσουμε την ένταση των επιθέσεων σε κέντρα επιμελητείας και βάσεις αποθήκευσης δυτικών όπλων».
- Έφοδος της ΕΛΑΣ σε ιατρείο στο Κολωνάκι όπου ήταν ο Μαζωνάκης - Στο «μικροσκόπιο» οι συνθήκες του θανάτου του
- Τσίπρας στο ethnos.gr: Πρέπει να αλλάξουν οι κλίμακες φορολογίας για να μην χαθούν οι αυξήσεις στους μισθούς
- Εξαρτήματα για drones με προορισμό το Ιράν: Τρεις τουρκικές εταιρείες στη μαύρη λίστα της Ουάσιγκτον
- Τα παιδιά στα Σφακιά ζωγράφισαν το σχολείο των ονείρων τους και ο δήμος το έκανε πράξη