Κόσμος|01.05.2024 04:38

ΗΠΑ: Τρίχρονο κορίτσι φοβόταν τα «τέρατα» στο δωμάτιό της - Τελικά συζούσε με… 60.000 μέλισσες!

Newsroom

Το δικό της θρίλερ ζούσε ένα 3χρονο κοριτσάκι στις ΗΠΑ για μήνες.

Για την μικρούλα Σέιλορ Κλας κάτι πολύ περίεργο συνέβαινε στο δωμάτιό της και άρχισε να παραπονιέται στους γονείς της ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της.

Ωστόσο εκείνοι δεν φάνηκε να συμμερίζονται τις αγωνίες της καθώς θεώρησαν ότι ήθελε απλά να τους τραβήξει το ενδιαφέρον. Η επιμονή της όμως τους προβλημάτισε και αμέσως άρχισε η έρευνα.

Τα τέρατα ήταν… μέλισσες!

Τελικά το παιδί δικαιώθηκε καθώς το βουητό που άκουγε, ήταν αληθινό. Και μπορεί να μην υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της ωστόσο υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες μέλισσες πάνω από το υπνοδωμάτιό της. Μάλιστα επιστρατεύτηκε ένας μελισσοκόμος προκειμένου να εντοπίσει τις 60.000 μέλισσες! Ο απρόσκλητοι επισκέπτες έφτιαχαν επί οκτώ μήνες μία τεράστια κυψέλη, καθώς θεώρησαν ότι το δωμάτιο της μικρής Σέιλορ ήταν το καταλληλότερο μέρος για το σπίτι τους.

Η επιχείρηση «εκκένωσης»

Με την βοήθεια θερμικής κάμερας που σάρωσε τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο της τρίχρονης Σέιλορ, ο μελισσοκόμος κατάφερε να αφαιρέσει περίπου 60.000 μέλισσες και 45 κιλά κηρήθρας. Στη συνέχεια τα έντομα τοποθετήθηκαν σε ειδικά κουτιά και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο μελισσών.

ΗΠΑμέλισσεςειδήσειςμελισσοκόμοςειδήσεις τώρα