Νότια Αφρική: Τέσσερις νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου - Δεκάδες εγκλωβισμένοι
NewsroomΤέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε χθες (6/5) κτίριο υπό ανέγερση στην Τζορτζ, στις ακτές της Νότιας Αφρικής, ενώ άλλοι κάπου πενήντα εργάτες παραμένουν παγιδευμένοι, ανακοίνωσε ο δήμος σήμερα (7/5).
Μέχρι τώρα 24 άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια και στην πλειονότητά τους διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, διευκρινίζοντας πως τέσσερις υπέκυψαν στα τραύματά τους. Εξακολουθούν να αγνοούνται «51 άνθρωποι», παγιδευμένοι στα συντρίμμια, διευκρίνισε σχετικά.
Ερευνώνται τα αίτια της κατάρρευσης
Σωστικά συνεργεία επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε «τρεις χωριστές ζώνες» του κτιρίου που κατέρρευσε.
Δεν είναι σαφείς σε αυτό το στάδιο οι λόγοι της κατάρρευσης του υπό ανέγερση εξαώροφου κτιρίου, το οποίο θα διέθετε επίσης υπόγειο χώρο στάθμευσης.
- Εφιάλτης για 38χρονη στη Βρετανία: Πήγε να φτιάξει φτηνά τα δόντια της στην Τουρκία και τα... έχασε όλα
- Σάλος με αναισθησιολόγο που εμφανίζεται σε βίντεο να ζητά «φακελάκι» - Τον απομάκρυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Λύθηκε μυστήριο 39 ετών στη Βιρτζίνια: Ποιος είναι ο Τσαρλς Μπέρι που συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία 22χρονης
- Έρχεται «λουκέτο» 20 ημερών στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τα έργα αποκατάστασης μετά τον Daniel