Κόσμος
|
12.05.2024 18:10
Γάζα: Ισραηλινά άρματα μάχης αναπτύχθηκαν στην ανατολική Τζαμπάλια
NewsroomΤο Ισραήλ ανέπτυξε άρματα μάχης σήμερα (12/5) στην ανατολική Τζαμπάλια στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, μετά από μία νύχτα σφοδρών βομβαρδισμών από την αεροπορία και το πυροβολικό, με 19 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας.
Τουλάχιστον 35.034 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κι άλλοι 78.755 τραυματίστηκαν από την στρατιωτική εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας που ακολούθησε την 7η Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με μία σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στη Γάζα.
Οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ έχουν προκαλέσει σοβαρές καταστροφές στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και μία βαθιά ανθρωπιστική κρίση.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις