Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε κτίριο - «Εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια»
NewsroomΚτήριο κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκτσεκμετζέ της Κωνσταντινούπολη, με τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με το CNN Turk στο σημείο έσπευσανπολλές δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ασθενοφόρα, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δημοσιογράφος του CNN Turk σημείωσε ότι «υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια. Οι ομάδες εργάζονται αυτήν τη στιγμή εντατικά και υπάρχουν πληροφορίες ότι ακούγονται ήχοι κάτω από τα ερείπια».
Σε επίσημη ανακοίνωση της πόλης, αναφέρεται πως μέχρι στιγμής έχει διασωθεί ένας τραυματίας. Στη γραπτή δήλωση της Κυβέρνησης της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε ότι «Την Κυριακή 02.06.2024, γύρω στις 08.40, κατέρρευσε το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Belediye και της οδού Gecit στην περιοχή Kartaltepe της συνοικίας Kucukcekmece. Στο σημείο εστάλη μεγάλος αριθμός AFAD, ομάδες έρευνας και διάσωσης και ιατρικές ομάδες».
Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πώς κατέρρευσε το κτίριο.
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς