Κόσμος|10.06.2024 00:30
«Είμαι στεναχωρημένη και ταραγμένη» - Η πρώτη δήλωση της Πρωθυπουργού της Δανίας μετά την επίθεση που δέχθηκε
NewsroomΗ πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν δήλωσε ότι αν και «ταράχθηκε» από την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής από έναν άνδρα στην Κοπεγχάγη, είναι καλά.
«Είμαι στεναχωρημένη και ταραγμένη από το περιστατικό αλλά είμαι καλά», δήλωσε η Φρεντέρικσεν σε μήνυμά της στο Instagram προσθέτοντας ότι έχει ανάγκη από «ηρεμία και ησυχία».
Η 46χρονη Φρεντέρικσεν έγινε πρωθυπουργός το 2019 και διατήρησε τη θέση της μετά τη νίκη του κόμματός της στις βουλευτικές εκλογές του 2022.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
- Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
- «Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
- Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα