Έβγαλαν τέσσερις ζωντανές μέλισσες από το μάτι γυναίκας (vid)
NewsroomΑυτό που συνέβη σε μια 28χρονη από την Ταϊβάν είναι πρωτάκουστο και σίγουρα δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τέσσερις μικρές μέλισσες είχαν «κατασκηνώσει» μέσα στο μάτι της.
Το συγκεκριμένο είδος μελισσών «Halictidae, αποκαλούνται «μέλισσες του ιδρώτα» καθώς έλκονται από αυτόν και πλησιάζουν τους ανθρώπους ακριβώς για να εισπνεύσουν την εφίδρωσή τους. Επιπλέον, τους αρέσει να πίνουν δάκρυα εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, όπως αναφέρει το BBC στο σχετικό του δημοσίευμα.
Ο δρ. Hong Chi Ting δήλωσε στο βρετανικό Μέσο ότι σοκαρίστηκε όταν έβγαλε τις τέσσερις μέλισσες από το μάτι της 28χρονης, με μια ειδική λαβίδα τραβώντας τα πόδια τους. «Δεν μπορούσε να κλείσει εντελώς τα μάτια της. Κοίταξα με το μικροσκόπιο και παρατήρησα κάτι που έμοιαζε με πόδι εντόμου», δηλώνει ο γιατρός για τη στιγμή που η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο. «Άρπαξα το πόδι και έβγαλα το πρώτο, μετά ένα ακόμη μετά κι άλλο κι άλλο. Ήταν ακόμη ζωντανές και οι τέσσερις», συμπληρώνει.
Η περιπέτεια της 28χρονης άρχισε όταν επισκέφτηκε τους τάφους συγγενών της στα πλαίσια ενός φεστιβάλ. Κάποια στιγμή φύσηξε αέρας κι ένιωσε ενόχληση στα μάτια της αλλά νόμιζε ότι ήταν εξαιτίας της σκόνης. Ωστόσο, ώρες μετά τα μάτια της παρέμεναν πρησμένα και την πονούσαν έτσι πήγε στο νοσοκομείο, όπου τα ευρήματα εξέπληξαν τόσο εκείνη όσο και το ιατρικό προσωπικό.
- Συγκινεί μαθητής ΕΠΑΛ για τα κορίτσια στην Ηλιούπολη: «Έγραψα δικές μου Πανελλήνιες, δεν μπορούσα να προσποιηθώ»
- Viral η εντυπωσιακή διάσωση ελαφιού στην Ιταλία - Είχε παγιδευτεί σε κανάλι
- Πρωτοφανείς εικόνες στη Συρία: Υπερχείλιση του Ευφράτη προκαλεί εκκενώσεις παρόχθιων περιοχών
- Τραγωδία στη νύχτα ατελείωτου χάους στο Παρίσι: Νεκρός οπαδός της Παρί μετά την κατάκτηση του Champions League