Ιράν: Εννέα νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
NewsroomΕννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε νοσοκομείο στο βόρειο Ιράν.
Η φωτιά, ξέσπασε στο νοσοκομείο Γαέμ στην πόλη Ραστ, πρωτεύουσα της επαρχίας Γκιλάν, και οι αρχές διενεργούν έρευνα για να βρεθούν τα αίτια, μετέδωσε το ιρανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο.
«Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά αυτή», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Ιατρικών Επιστημών του Γκιλάν Μοχαμάντ Ταγί Ασομπί στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο.
Το νοσοκομείο διαθέτει 250 κλίνες, εκ των οποίων οι 142 ήταν κατειλημμένες την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Παρελθόν με πυρκαγιές σε νοσοκομεία
Τον Νοέμβριο του 2023 γιγάντια πυρκαγιά κατέστρεψε κέντρο απεξάρτησης στην Λανγκαρούντ, άλλη πόλη στην ίδια επαρχία, στοιχίζοντας τη ζωή σε 32 ανθρώπους.
Τον Ιούνιο του 2020 ισχυρή έκρηξη που προκλήθηκε από φιάλες υγραερίου που έπιασαν φωτιά σε κλινική στη βόρεια Τεχεράνη στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 19 ανθρώπους.
- Εκλογές στο Ισραήλ: «Έλλειψη εμπιστοσύνης στον Νετανιάχου» βλέπει ο Άιζενκοτ - Το θρίλερ των 61 εδρών και τα σενάρια διαδοχής
- Εξιχνιάστηκε κι άλλη δολοφονία του διαβόητου serial killer Τεντ Μπάντι, μετά από 50 χρόνια
- «Λάθος» δρόμος, σωτήρια επέμβαση: Οδηγός έχασε τον δρόμο του λόγω GPS και έσωσε 14μελή οικογένεια
- Οδηγός βαν παρέσυρε σκόπιμα ποδηλάτη επειδή... τον έφτυσε - Δείτε βίντεο