Κόσμος|11.04.2019 15:25
Ο Γιούνκερ παραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντα (vid)
NewsroomΠαραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντας, ο ευρωπαίος επίτροπος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και, όπως ήταν αναμενόμενο, το σχετικό βίνετο έχει γίνει viral.
Όλα συνέβησαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Γιούνκερ στη χώρα και ενώ συμμετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος και οι παρευρισκόμενοι με τεράστιες δάδες στα χέρια άναψαν φωτιά σε ένα μνημείο, όπως όριζε το τελετουργικό.
Ωστόσο, ο Επίτροπος στη συνέχεια γυρνά προς την πλευρά της πρώτης κυρίας Τζινέτ Kαγκάμε έχοντας τη δάδα ακόμα στα χέρια του.
Τελικά, μετά το απρόοπτο ο πρόεδρος της Κομισιόν ολοκλήρωσε το τελετουργικό, χωρίς να βάλει κάπου φωτιά.
Διαβάστε ακόμη
- Γυναικοκτονία Τζιν Χάνλον: 17 χρόνια μετά καταδικάστηκε ο δράστης - Ο αγώνας των γιων για να αποκαλυφθεί η αλήθεια
- Σκάνδαλο μεγατόνων: Το Instagram ενέκρινε διαφημίσεις-«γέφυρα» για κυκλώματα παιδικής κακοποίησης
- «Θύελλα» μετά το βίντεο με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Οι Ρώσοι φαρσέρ, η «υβριδική επίθεση» και η ΕΥΠ
- Οδηγός ταξί χρέωσε 175€ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας