Κόσμος|11.04.2019 15:25
Ο Γιούνκερ παραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντα (vid)
NewsroomΠαραλίγο να βάλει φωτιά στην πρώτη κυρία της Ρουάντας, ο ευρωπαίος επίτροπος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και, όπως ήταν αναμενόμενο, το σχετικό βίνετο έχει γίνει viral.
Όλα συνέβησαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Γιούνκερ στη χώρα και ενώ συμμετείχε σε τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος και οι παρευρισκόμενοι με τεράστιες δάδες στα χέρια άναψαν φωτιά σε ένα μνημείο, όπως όριζε το τελετουργικό.
Ωστόσο, ο Επίτροπος στη συνέχεια γυρνά προς την πλευρά της πρώτης κυρίας Τζινέτ Kαγκάμε έχοντας τη δάδα ακόμα στα χέρια του.
Τελικά, μετά το απρόοπτο ο πρόεδρος της Κομισιόν ολοκλήρωσε το τελετουργικό, χωρίς να βάλει κάπου φωτιά.
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία