Κόσμος
|
09.08.2024 10:39
Τουρκία: Λεωφορείο καρφώθηκε σε γέφυρα - Τουλάχιστον 9 νεκροί
NewsroomΣοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην Άγκυρα, με λεωφορείο να καρφώνεται σε γέφυρα.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, από το περιστατικό σκοτώθηκαν τουλάχιστον 9 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 26.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ θύματα και τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
Ο οδηγός φέρεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι
Ο κυβερνήτης της περιοχής της Άγκυρας, Βασίπ Σαχίν, δήλωσε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί, καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι είχε προσπαθήσει να φρενάρει. Για το τροχαίο έχει ξεκινήσει έρευνα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία