Πούτιν για ουκρανική εισβολή: Το Κίεβο θέλει να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία
NewsroomΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία προσπαθεί να υπονομεύει την σταθερότητα της Ρωσίας με την εισβολή της στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά δεν θα το επιτύχει.
Οι δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου
«Οι απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων αυξάνονται δραματικά για τους ίδιους, περιλαμβάνοντας μεταξύ τους τις πιο ετοιμοπόλεμες μονάδες, μονάδες τις οποίες ο εχθρός μεταφέρει στα σύνορα μας», δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με ανώτερους αξιωματούχους στον τομέα ασφαλείας και περιφερειακούς κυβερνήτες, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
«Ο εχθρός θα λάβει σίγουρα μία άξια απάντηση και όλοι οι στόχοι που έχουμε μπροστά μας χωρίς αμφιβολία θα επιτευχθούν», πρόσθεσε. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε επίσης ότι η Ουκρανία προσπαθεί να βελτιώσει την διαπραγματευτική της θέση με την επίθεση της στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας και ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην επίθεση του Κιέβου.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία