Γαλλία: Σάλος με βίντεο του πατέρα της Μαρίν Λεπέν να ακούει ναζιστικά τραγούδια
NewsroomΣάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία, το βίντεο που δείχνει τον πατέρα της Μαρίν Λεπέν, Ζαν Μαρί, να χαλαρώνει με ναζιστικά τραγούδια μέσα στο σαλόνι του.
Ειδικότερα, στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα Mediapart, ο Λεπέν διασκέδαζε με τη σύζυγό του τραγουδώντας με μουσικούς του Match Retour, οι οποίοι συνδέονται με τη βρετανική ομάδα λευκής υπεροχής Blood & Honour.
Μήνυση από τη Λεπέν
Η κόρη του Μαρίν Λεπέν φαίνεται να εξοργίστηκε με το Μέσο και θα καταθέσει μήνυση για «κατάχρηση αδυναμίας» του πατέρα της από την ομάδα που μαγνητοσκοπούσε.
Ο Ζαν Μαρί Λεπέν είχε καταδικαστεί επανειλημμένα για υποκίνηση φυλετικού μίσους και είναι διαβόητος στη Γαλλία για την υποβάθμιση του Ολοκαυτώματος. Η Μαρίν Λεπέν, η οποία ανέλαβε τα ηνία από τον πατέρα της το 2011, τον απέβαλε από το κόμμα τέσσερα χρόνια αργότερα λόγω των αντισημιτικών του σχολίων.
- Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
- ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
- Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
- Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου