Κόσμος
|
21.10.2024 19:15
Έκρηξη στο Τελ Αβίβ - «Ήρθε από τον Λίβανο» λέει ο ισραηλινός στρατγός
NewsroomΜια δυνατή έκρηξη σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ και συγκεκριμένα στην περιοχή Ramat Hasharon, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων.
Με βάση τα έως τώρα στοιχεία δεν υπήρχαν προειδοποιητικές σειρήνες πριν την έκρηξη, με τον IDF να αναφέρει ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος προέρχεται από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο.
Παράλληλα, ο IDF τονίζει ότι δεν ακούστηκαν σειρήνες, καθώς κρίθηκε ότι η ρουκέτα δεν αποτελούσε απειλή για τους κατοίκους του Τελ Αβίβ, διότι προσγειώθηκε σε ανοιχτή περιοχή. Τέλος, προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα βίντεο από τη δολοφονία του 37χρονου Άλεξ από την ΙCE - Δεν κρατούσε όπλο, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί Τραμπ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και να υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο»
- «Αν με αφήσετε ξανά ελεύθερο, θα σκοτώσω και τα αδέλφια μου»: Τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα - Το βαρύ ιστορικό του
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα