Κόσμος|02.11.2024 22:29
Βαλένθια: Γυναίκα επέζησε τρεις μέρες στο αυτοκίνητό της
NewsroomΤρεις ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες στην Βαλένθια της Ισπανίας, τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ανθρώπων που αγνοούνται και έσωσαν μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της, κάτω από άλλα οχήματα.
Η σήραγγα, η οποία βρίσκεται μεταξύ των δήμων Benetusser και Alfafar, έχει χαρακτηριστεί ως η «μαύρη σήραγγα» από τους ειδικούς, αφού στο σημείο υπάρχουν δεκάδες αυτοκίνητα και σε ένα από αυτά βρέθηκε ζωντανή η γυναίκα που σώθηκε από τους διασώστες.
Οι κραυγές αγωνίας της γυναίκας οδήγησαν τις δυνάμεις στο ακριβές σημείο και παρότι η στάθμη του νερού δεν έχει υποχωρήσει, κατάφερε να μείνει ζωντανή και τελικά να σωθεί!
Διαβάστε ακόμη
- Τι κοινό έχουν ο Κιλιάν Μπαπέ και η Hello Kitty (και δεν είναι για καλό)
- AI πράκτορας έκανε έγχυση φαρμάκων στον εγκέφαλο ζωντανού ποντικιού και τα πήγε περίφημα
- Βραδιά Halloween με καλεσμένους τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τον Τιμ Μπάρτον και τις μάγισσες της Αν Χάθαγουεϊ
- Απάτη-μαμούθ σε γνωστή ΜΚΟ: Άρπαζαν εράνους που προορίζονταν για παιδιά με καρκίνο - Εμπλοκή και σε «στημένα»