Κόσμος|10.11.2024 14:50
Κρεμλίνο: Θετικές ενδείξεις από τον Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
NewsroomΟ Ντόναλντ Τραμπ έδειξε «θετικές ενδείξεις» σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, εκτίμησε το Κρεμλίνο για τη στάση του νεοεκλεγέντος προέδρου στις ΗΠΑ.
Τι είπε ο Πεσκόφ
«Τα σημάδια είναι θετικά. Ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, είπε ότι τα αντιλαμβάνεται όλα αυτά (σσ τη σύγκρουση στην Ουκρανία) μέσω συμφωνιών. Και ότι μπορεί να επιτύχει μια συμφωνία που οδηγεί στην ειρήνη», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρονικό της δολοφονίας της Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η διαδρομή του δράστη, η συνάντηση με τη 43χρονη και ο τόπος του εγκλήματος
- Μητσοτάκης: Να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα - Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί
- Στο βωμό των γεωτρήσεων: Πώς ο Τραμπ ανοίγει «παράθυρο» για θανάτωση των πολικών αρκούδων στην Αλάσκα
- Στραβοί πιλότοι σε F-15K: Τραβούσαν φωτογραφίες εν πτήσει και τα μαχητικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους