Σοκ στο Βερολίνο: 27χρονη αστυνομικός κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά δύο άτομα
NewsroomΈφοδο στο διαμέρισμα μιας συναδέλφου τους έκαναν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί στο Βερολίνο καθώς η 27χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι νάρκωσε δύο άτομα και τα κακοποίησε σεξουαλικά.
Δικαστικό ένταλμα έρευνας
Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας, η έρευνα στο διαμέρισμα ήταν «επιτυχής». Η αστυνομικός φέρεται να νάρκωσε τα δύο φερόμενα θύματα, που κατέθεσαν μήνυση εναντίον της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου.
Στη μήνυσή τους υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν μαζί με άλλα άτομα στο διαμέρισμα της αστυνομικού, εκεί τους νάρκωσε και στη συνέχεια, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις εναντίον τους.
Μετά την καταγγελία τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα της 27χρονης. Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πειθαρχικά μέτρα στην αστυνομικό και από την πορεία και την έκβαση της έρευνας θα εξαρτηθεί αν η 27χρονη θα παραμείνει στην ενεργό υπηρεσία ή θα αποπεμφθεί, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social