Κόσμος|18.11.2024 07:39
Τραμπ, Μασκ και Κένεντι τρώνε McDonald's και υπόσχονται... υγεία στην Αμερική
NewsroomΑφού πριν λίγες μέρες υποσχέθηκε να «ξαναδώσει στην Αμερική την υγεία της» ο Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι τον νεότερο που αναμένεται να πάρει το αξίωμα του υπουργού Υγείας, φωτογραφήθηκαν να τρώνε... χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες από τα McDonald’s!
«Το να ξαναδώσουμε στην Αμερική την υγεία της αρχίζει από ΑΥΡΙΟ», γράφει σε ανάρτησή του στα social media ο Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για μια φωτογραφία που βρίσκεται στο αεροσκάφος του πατέρα του, με επίσης παρόντες τον Έλον Μασκ καθώς και τον πρόεδρο της απερχόμενης Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον!
Η ανάρτηση
Το Σάββατο ο Τραμπ με τον γιο του, τον Μασκ και τον Κένεντι είχαν πάει μαζί στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσουν βραδιά μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA).
Διαβάστε ακόμη
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών