Κόσμος|18.11.2024 21:53
Νετανιάχου: Θα επιχειρούμε κατά της Χεζμπολάχ, ακόμη και με συμφωνία εκεχειρίας στον Λίβανο
NewsroomΟ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα,Δευτέρα (18/11) ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να επιχειρεί στρατιωτικά εναντίον του υποστηριζόμενου από το Ιράν λιβανέζικου ένοπλου κινήματος Χεζμπολάχ, ακόμη και αν επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στο Λίβανο.
Μάλιστα, σύμφωνα με το AFP , ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε στο ισραηλινό κοινοβούλιο ότι «Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η συμφωνία που θα τεθεί επί χάρτου. Θα αναγκαστούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ και να διεξάγουμε συστηματικά επιχειρήσεις εναντίον των επιθέσεων της Χεζμπολάχ,ακόμη και μετά από μια κατάπαυση του πυρός για να εμποδίσουμε την ομάδα να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της».
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου