Πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στη Βραζιλία - Τουλάχιστον 17 νεκροί
NewsroomΔεκαεπτά άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Κυριακή στην ανατολική Βραζιλία όταν λεωφορείο εξετράπη της πορείας του ενώ βρισκόταν σε ορεινό δρόμο στην πολιτεία Αλαγκόας κι έπεσε σε χαράδρα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, αναθεωρώντας προς τα κάτω τον αρχικό απολογισμό τον οποίο δημοσιοποίησαν.
Τουλάχιστον 17 νεκροί
Η πτώση του λεωφορείου σε «χαράδρα 20 και πλέον μέτρων (...) είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι», ανέφερε ο κυβερνήτης της πολιτείας αυτής, ο Πάουλου Ντάντας, σε ανακοίνωση Τύπου την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες του χθες. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ανέφεραν αρχικά ότι σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι επιτόπου και ότι έγκυος υπέκυψε σε νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, το λεωφορείο μετέφερε 40 ανθρώπους και οι τραυματίες είναι «δεκάδες».Ο κυβερνήτης της πολιτείας Αλαγκόας κήρυξε τριήμερο πένθος μετά την «τραγωδία». Το δυστύχημα έγινε σε δυσπρόσιτη, ορεινή περιοχή, στη Σέχα ντα Μπαχίγκα.
- Το γενικό σιωπητήριο κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για Παναγόπουλο και Στρατινάκη, η Επιτροπή Διεύρυνσης της Χαρ. Τρικούπη και οι βουλευτές που πήγαν στον Τσίπρα
- Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε σε συντριβάνι στην Καλλιθέα - Το επανέφεραν οι γιατροί
- Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ - Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ζητά ελαστικά βλήματα
- Ξεκινά βδομάδα με διαδοχικές κακοκαιρίες: Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη