ΗΠΑ: Ο Τραμπ στηρίζει τον Ελληνοαμερικανό Τζίμι Πατρώνη για την Βουλή των Αντιπροσώπων
NewsroomΤην στήριξη του στον Ελληνοαμερικανό πολιτειακό αξιωματούχο Τζίμι Πατρώνη στις ειδικές εκλογές που θα γίνουν στη Φλόριντα για την κάλυψη της κενής θέσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ενθάρρυνε τον κ. Πατρώνη, νυν οικονομικό διευθυντή της πολιτείας, να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που θα γίνουν λόγω της παραίτησης του πρώην βουλευτή Ματ Γκέιτς.
Σε ανάρτηση στη συντηρητική πλατφόρμα Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τον Τζίμι Πατρώνη ως έναν προσωπικό φίλο αλλά και υποστηρικτή του κινήματος MAGA, σημειώνοντας ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη του στην περίπτωση που επιλέξει να θέσει υποψηφιότητα.
«Είμαι εδώ για να υπηρετήσω»
Όπως εξήγησε, ο ομογενής πολιτικός μοιράζεται τις ίδιες προτεραιότητες που σχετίζονται με την οικονομική ανάπτυξη, την ασφάλεια των συνόρων, την ενεργειακή ανεξαρτησία και το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
Από την πλευρά του, ο Τζίμι Πατρώνης απάντησε με ενθουσιασμό στην πλατφόρμα Χ, λέγοντας «βάλτε με να δουλέψω, κύριε πρόεδρε! Είμαι εδώ για να υπηρετήσω».
Ποιοι Έλληνες είναι στη Βουλή των Αντιπροσώπων
Εάν ο κ. Πατρώνης αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα και καταφέρει να εκλεγεί θα είναι ο 7ος Ελληνοαμερικανός που θα υπηρετεί στη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων. Όπως είναι γνωστό στις εκλογές του Νοεμβρίου επανεκλέχθηκαν οι βουλευτές Γκας Μπιλιράκης, Κρις Πάππας, Νικόλ Μαλλιωτάκη, και Ντίνα Τίτους, με την ελληνική ομάδα να ενισχύεται με την Μάγκι Γκούντλεντερ και τον Mάικ Χαριδόπουλο που κατάφεραν να εκλεγούν για πρώτη φορά.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες