Κόσμος|02.12.2024 20:28
Παναγία Παρισίων: Το Σάββατο η πρώτη λειτουργία μετά τη φωτιά, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
NewsroomΜε δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί η επαναλειτουργία του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό το Σάββατο και την Κυριακή θα αναπτυχθούν 6.000 αστυνομικοί και μέλη της χωροφυλακής περιξ του ναού.
50 αρχηγοί κρατών στην πρώτη λειτουργία
Το παρών στην πρώτη λειτουργία από τη φωτιά που ξέσπασε στις 15 Απριλίου του 2019, καταστρέφοντας την οροφή και τα πάνω τοιχώματα, θα δώσου 50 αρχηγοί κρατών.
Μετά τη λειτουργία θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των τραγουδιστριών Pretty Yende, Julie Fuchs, Hiba Tawaji, Angelique Kidjo, του πιανίστα Lang Lang και του τσελίστα Yo-Yo Ma.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
- Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό