ΗΠΑ: Ανήλικος σκότωσε τους γονείς και τα αδέρφια του - Κάλεσε μεθυσμένος την αστυνομία
NewsroomΜακελειό στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, όπου ένας 16χρονος σκότωσε τους γονείς και τα αδέρφια του, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να ομολογήσει τις πράξεις του.
Η οικογενειακή τραγωδία έγινε την περασμένη εβδομάδα και πλέον ο Ντιέγκο Λέιβα αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και βγήκε έξω με τα χέρια ψηλά, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι ο 16χρονος ήταν πολύ μεθυσμένος. Πλέον, ο ανήλικος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στην κουζίνα του σπιτιού βρέθηκε ένα πιστόλι.
Νεκροί από τα πυρά του έφηβοι έπεσαν οι δύο γονείς, Λεονάρντο Λέιβα και Αντριάνα Μπένκομο, η 16χρονη Άντριαν και ο 14χρονος Αλεξάντερ. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο για να ξεμεθύσει και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Αλμπουκέρκι. Πλέον, οι αρχές ερευνούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να εξακριβώσουν τι οδήγησε τον 16 να σκοτώσει την οικογένειά του.
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε