Ρωσία: Ο Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του λέει ότι η Ρωσία θα «προχωρήσει προς τα εμπρός» το 2025
NewsroomΣτο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθυνόμενος στους Ρώσους είπε ότι η χώρα το 2025 θα κινηθεί προς τα εμπρός με αυτοπεποίθηση. Το μήνυμα του Πούτιν μεταδιδόταν τα μεσάνυχτα σε κάθε μία από τις 11 ζώνες ώρας της Ρωσίας, ξεκινώντας από την Καμτσάτκα και την Τσουκότκα στην Άπω Ανατολή.
Είπε ότι η Ρωσία ενίσχυσε την ενότητά της στο πρώτο τέταρτο του 21ου αιώνα, περίοδο κατά την οποία ο ίδιος βρίσκεται στην εξουσία, επιτυγχάνοντας σημαντικούς στόχους και ξεπερνώντας δοκιμασίες. Και τώρα στο κατώφλι του νέου έτους σκεφτόμαστε το μέλλον. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα θα πάνε καλά, θα κινηθούμε μόνο προς τα εμπρός. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η απόλυτη αξία για μας, είναι και θα είναι η τύχη της Ρωσίας, η ευημερία των πολιτών της», τόνισε.
Ο Πούτιν απέτισε φόρο τιμής στους Ρώσους στρατιώτες που πολεμούν στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντάς τους «αληθινούς ήρωες», αλλά δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς στην κατάσταση της σύγκρουσης ούτε έκανε προβλέψεις για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στο πεδίο της μάχης το 2025.
- Γιατί είναι δύσκολη εξίσωση η μείωση του φόρου στα καύσιμα - «Αναπόφευκτες οι οικονομικές συνέπειες του πολέμου»
- Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά τη Βηρυτό: Εκρήξεις εν μέσω νέου κύματος επιδρομών - Σοκαριστικά βίντεο
- Κύμα προσλήψεων στο ΕΣΥ πριν τις εκλογές - Οι εξαγγελίες και οι διαγωνισμοί που «τρέχουν»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο οδικός χάρτης των συνεργασιών διχάζει τα στελέχη - Αβεβαιότητα λόγω Τσίπρα