Κόσμος|01.01.2025 18:24
Νέα Ορλεάνη: Οι ΗΠΑ «δεν θα ανεχθούν καμία επίθεση» εναντίον των κατοίκων της χώρας, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν
NewsroomΟ απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Νέα Ορλεάνη δήλωσε πως «Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν καμία επίθεση» εναντίον των κατοίκων της χώρας.
«Τίποτα δε δικαιολογεί τη βία, οποιουδήποτε είδους, και δε θα ανεχτούμε καμία επίθεση εναντίον του λαού της χώρας μας», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός πρόεδρος. Ένας άνδρας έπεσε με το φορτηγάκι που οδηγούσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στη Νέα Ορλεάνη και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από 35. Το FBI ανακοίνωσε πως ερευνά το συμβάν ως τρομοκρατική ενέργεια.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο