Σοκ στο Βέλγιο: Ένοπλος προσπάθησε να εισβάλλει στο σπίτι του πρωθυπουργού
NewsroomΣοκ προκάλεσε στο Βέλγιο το περιστατικό με τη σύλληψη ενός άνδρα που επιχείρησε να μπει οπλισμένος με μαχαίρι στην κατοικία του πρωθυπουργού του Βελγίου, Αλεξάντερ Ντε Κρο.
«Το άτομο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Οι στρατιωτικοί αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης», ανέφερε ο Μπάρεντ Λιντς, διευθυντής επικοινωνίας του Βέλγου πρωθυπουργού, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Μετά το περιστατικό και τη σύλληψη του άνδρα η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ένας άνδρας κοντά στην οδό Loi 16. Το άτομο ήταν προφανώς οπλισμένο με μαχαίρι και απείλησε το στρατιωτικό προσωπικό που ήταν παρών. Η στρατιωτική αστυνομία τον ακινητοποίησε, ενώ η αστυνομία συνέχισε την έρευνά της. Τα κίνητρά του είναι ασαφή προς το παρόν».
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών