Κόσμος|08.11.2018 22:45
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι
NewsroomΊχνη υδροχλωρικού οξέος φέρονται να ανίχνευσαν οι τουρκικές Αρχές στον πάτο του πηγαδιού, που βρίσκεται στην κατοικία του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, Mohammad al-Otaibi.
Σύμφωνα με πηγή από την τουρκική εισαγγελία, η σορός του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι διαλύθηκε σε οξύ μέσα σε έναν χώρο της κατοικίας του προξένου, σε χρονικό διάστημα δύο βδομάδων από τη μέρα που δολοφονήθηκε μέχρι τη μέρα που διεξήγαγαν έρευνα οι τουρκικές Αρχές στο σπίτι του πρόξενου.
Το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του σαουδαραβικού προξενείου είχε αρχικά απορριφθεί από τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αργότερα, επετράπη.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο