Φιλο-τραμπική σχολιάστρια «κόλλησε» πως η Μπριτζίτ Μακρόν είναι άντρας - Ξεκινάει podcast... για να το αποδείξει
NewsroomΑμερικανίδα φιλο-τραμπική σχολιάστρια έχει εξοργίσει τη Γαλλία, καθώς ισχυρίζεται και επιμένει πως η Μπριζίτ Μακρόν γεννήθηκε άνδρας. Μάλιστα, ξεκινάει και podcast για να το... αποδείξει, όπως λέει.
Η Κάντας Όουενς έλαβε και επιστολή από τους δικηγόρους του προεδρικού ζεύγους, κατά την οποία την καταγγέλλουν για ανυπόσαστους ισχυρισμούς. Αυτή η επιστολή «φούντωσε» ξανά την υπόθεση και η Όουενς πέρασε στην αντεπίθεση.
Με ανάρτησή της στο Χ υποστήριξε πως δεν θα την εκφοβίσουν: «Δεν έχετε το δικαίωμα να με εμποδίσετε να ασκήσω το δικαίωμά μου στην ελευθερία του λόγου, κύριε Μακρόν».
«Becoming Brigitte»
Έπειτα, δεσμεύτηκε σε εκατομμύρια ακόλουθούς της πως θα αποκαλύψει «αδιάσειστα στοιχεία» προς το τέλος του μήνα και αναφέρθηκε στην Πρώτη Κυρία της Γαλλία ως «κύριο».
Όπως ανακοίνωσε, την επόμενη Παρασκευή (31/1) θα ξεκινήσει podcast με τον τίτλο «Becoming Brigitte».
Σε άλλη της δημοσίευση αποκαλύπτει πως έστειλε 21 ερωτήσεις για την Μπριτζίτ Μακρόν στον Γάλλο πρόεδρο:
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό