Κόσμος|12.03.2025 12:30
Κρεμλίνο: Μελετάμε προσεκτικά την πρόταση για εκεχειρία
NewsroomΔηλώσεις από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο και τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Μάικλ Γουόλς αναμένει το Κρεμλίνο, προτού η Μόσχα αποφασίσει αν κάνει δεκτή ή όχι την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία που συμφωνήθηκε χθες στην Τζέντα.
Μελετάμε προσεκτικά τις δηλώσεις που εκδόθηκαν μετά τις αμερικανο-ουκρανικές συνομιλίες, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε νωρίτερα ότι τα στρατεύματά του ανακατέλαβαν πέντε οικισμούς στο Κουρσκ κοντά στα ουκρανικά σύνορα, καθώς η Μόσχα πιέζει να εκδιώξει τις δυνάμεις του Κιέβου που κατέλαβαν κομμάτι της περιοχής σε μια διασυνοριακή εισβολή τον περασμένο Αύγουστο.
Διαβάστε ακόμη
- Σύνοδος Κορυφής: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Ποια βαριά θέματα είναι στην ατζέντα
- Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές, ο εμφύλιος στην Κουμουνδούρου και η προσγείωση στην πραγματικότητα για την Καρυστιανού
- Είναι το Ιράν ο νικητής του πολέμου; Οι «ενέσεις» ανάτασης στην οικονομία του και τα ερωτηματικά
- «Δώρο-άδωρο» το «Εξοικονομώ» για τους ιδιοκτήτες; Οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις τινάζουν το πρόγραμμα στον αέρα