ΗΠΑ: Αποδοκιμάστηκε ο Τζέι Ντι Βανς σε συναυλία του Καβάκου
NewsroomΣε συναυλία που έγινε σε πολιτιστικό κέντρο της Ουάσιγκτον εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του ο Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος γιουχαρίστηκε από τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου έγινε στο Kennedy Center και όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκε το όνομά του, μερίδα του ακροατηρίου άρχισε να τον αποδοκιμάζει, φωνάζοντας «καταστρέψατε αυτό το μέρος».
Ο Βανς από τη μεριά του αντέδρασε πίνοντας το ποτό του, ενώ έκανε χαμογέλασε ειρωνικά, σύμφωνα με το βίντεο που κοινοποίησε ο Άντριου Ροθ, δημοσιογράφος του Guardian.
Οι αποδοκιμασίες προς τον Τζέι Ντι Βανς και τη σύζυγό του διήρκησαν μερικά δευτερόλεπτα και σχετίζονται με την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναλάβει τον έλεγχο του μεγαλύτερου πολιτιστικού ιδρύματος της Ουάσιγκτον, έδρα της Washington Opera και της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος απομάκρυνε αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Kennedy Center, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τον προεδρικό θώκο, ενώ όρισε μεταβατικό πρόεδρο του ιδρύματος τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στη Γερμανία, Ρίτσαρντ Γκρένελ.
Αυτή η κίνηση έγινε με στόχο να μεγαλώσει ο πόλεμος εναντίον της woke ατζέντας, με αρκετούς καλλιτέχνες να αντιδρούν, ακυρώνοντας παραστάσεις.
- Χειροκροτήματα μετά τα ισόβια για τον θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι - Οργή για τις χυδαιότητες συγγενών του καταδικασθέντα
- «Η αηδία δεν έχει όριο»: Φρίκη στη Γαλλία από την ιατροδικαστική έκθεση για την 11χρονη Λιανά
- Θρίλερ με την αγνοούμενη από την Κρήτη: Εξαφανίστηκε ο ενοικιαστής που θεωρείται ως βασικός ύποπτος
- Η ηρωίδα φύλακας του ζωολογικού κήπου που πήδηξε από ύψος 5 μέτρων για να σώσει τον 3χρονο από τον κροκόδειλο