Αδιανόητο: Πιλότος και οι κόρες του επέπλεαν 12 ώρες στο φτερό αεροσκάφους που συνετρίβη και διασώθηκαν
NewsroomΈνας πιλότος και οι δύο κόρες του επιβίωσαν, επιπλέοντας επί 12 ώρες στο φτερό του αεροσκάφους τους, που συνετρίβη σε λίμνη στην Αλάσκα.
Το Piper PA-12 Super Cruiser συνετρίβη την Κυριακή στη λίμνη Skilak στη χερσόνησο Kenai. Μετά από ανάρτηση που έγινε σε ομάδα στο Facebook, 12 πιλότοι βγήκαν να αναζητήσουν το αεροσκάφος.
«Μου έγνεφαν»
O Terry Godes κατευθύνθηκε προς τη λίμνη Tustumena και εντόπισε κάτι που αρχικά πίστευε ότι είναι συντρίμμια. Πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι στο φτερό βρίσκονταν τρία άτομα.
«Μου ράγισε κάπως η καρδιά μου που το είδα, αλλά καθώς πλησίαζα όλο και πιο κάτω, μπορούσα να δω ότι υπήρχαν τρία άτομα πάνω στο πτερύγιο», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Associated Press.
«Ήταν ζωντανοί και ανταποκρίνονταν και κινιόντουσαν», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι του έγνεψαν. Ο Terry Godes ειδοποίησε την Εθνική Φρουρά της Αλάσκας, που έσπευσε στο σημείο και διέσωσε τον πατέρα και τις κόρες του.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών