Κόσμος|29.03.2025 07:29
Το 73% των Τούρκων βρίσκει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου δικαιολογημένες
Μαρία ΖαχαράκηΗ πλειοψηφία των Τούρκων εγκρίνει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου, σύμφωνα με έρευνα της KONDA Research.
Το 73% των Τούρκων πολιτών εγκρίνει τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου, δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, και μόνο το 27% των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύει ότι είναι άδικες.
Ακόμα και μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η σύλληψη του Ιμάμογλου ήταν ορθή, το 35% εξακολουθεί να θεωρεί τις διαμαρτυρίες δικαιολογημένες.
Επιπλέον, το 65% των πολιτών που δεν τάχθηκαν υπέρ ή κατά του Ιμάμογλου δηλώνουν ότι οι διαμαρτυρίες είναι αποδεκτές, εφόσον δεν διαταράσσουν τη δημόσια τάξη.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν λέει ο Κατζ - Επιθέσεις και στην Βηρυτό - Σήμερα η κηδεία του Λαριτζανί
- Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία
- Βόρεια Κορέα: Νέος... θρίαμβος Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές με 99,93% - «Θρηνούν» τα social media για το 0,07%
- Κόλαση στη Βηρυτό: Βίντεο ντοκουμέντο με κατάρρευση πολυκατοικίας από ισραηλινό πλήγμα