Κόσμος|29.03.2025 07:29
Το 73% των Τούρκων βρίσκει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου δικαιολογημένες
Μαρία ΖαχαράκηΗ πλειοψηφία των Τούρκων εγκρίνει τις διαμαρτυρίες για τον Ιμάμογλου, σύμφωνα με έρευνα της KONDA Research.
Το 73% των Τούρκων πολιτών εγκρίνει τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου, δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, και μόνο το 27% των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύει ότι είναι άδικες.
Ακόμα και μεταξύ εκείνων που πιστεύουν ότι η σύλληψη του Ιμάμογλου ήταν ορθή, το 35% εξακολουθεί να θεωρεί τις διαμαρτυρίες δικαιολογημένες.
Επιπλέον, το 65% των πολιτών που δεν τάχθηκαν υπέρ ή κατά του Ιμάμογλου δηλώνουν ότι οι διαμαρτυρίες είναι αποδεκτές, εφόσον δεν διαταράσσουν τη δημόσια τάξη.
Διαβάστε ακόμη
- Η Τουρκία στέλνει δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία όπου επιχειρούν και οι ελληνικοί Patriot
- «Ο χειρότερος serial killer της Ευρώπης»: Ο 43χρονος υδραυλικός, τα επτά θύματα και οι 75.000 φωτογραφίες
- Καρβέλας για Βίσση: Συντριβή - Η Άννα έχει πάρει μία κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο
- Γιατί οι απότομες αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα δεν είναι απαραίτητα κακές για την υγεία