Φρίκη στη Φλόριντα: Σοκαριστικό τροχαίο με τρεις νεκρούς μαθητές
NewsroomΤρεις μαθητές έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ ένα ακόμα παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Συγκεκριμένα, στο όχημα επέβαιναν τέσσερις τελειόφοιτοι λυκείου από τη Μασαχουσέτη, που βρίσκονταν στη Φλόριντα για τις εαρινές διακοπές τους. Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) οι τέσσερις 18χρονοι ήταν στον αυτοκινητόδρομο 98 κοντά στο Panama City της Φλόριντα, με το ΙΧ τους να συγκρούεται με ένα ρυμουλκούμενο που έκανε αναστροφή.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το όχημα των μαθητών να διασχίζει τη διαχωριστική νησίδα και να σταματά σε δασώδη περιοχή, στην άλλη πλευρά του δρόμου, όπως αναφέρει η Τροχαία της Φλόριντα. Ο Jimmy McIntosh και η Hannah Wasserman έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ στο νοσοκομείο Bay Medical Center διαπιστώθηκε ο θάνατος της Maisey O’ Donnel.
Σημειώνεται ότι ο τέταρτος μαθητής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους