Κόσμος|24.04.2025 15:36
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Νεκρό ένα παιδί
NewsroomΜια επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο ιδιωτικό σχολείο Notre-Dame-de-Toutes-Aides στη Νάντη της Γαλλίας, αφήνοντας έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις σοβαρά τραυματισμένους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν μαθητή του λυκείου. Ο δράστης, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο του σχολείου, όπου είχε μια διαφωνία με ένα κορίτσι και εκείνη μαχαιρώθηκε. Στη συνέχεια ο μαθητής κατέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου μαχαίρωσε άλλους τρεις μαθητές. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού και συνελήφθη από την αστυνομία στο σημείο.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα