Κόσμος|26.04.2025 13:24
Η κυβέρνηση Τραμπ απέλασε κοριτσάκι δύο ετών με αμερικανική υπηκοότητα!
NewsroomΑπελάθηκε Αμερικανίδα υπήκοος 2 ετών από τις ΗΠΑ στην Ονδούρα χωρίς να ακολουθηθεί η σύννομη διαδικασία.
Σύμφωνα με τη διοίκησή Τραμπ το κοριτσάκι απελάθηκε, επειδή το ζήτησε η μητέρα του, που ήταν παράτυπη μετανάστρια. Το δικαστήριο της Λουϊζιάνα έκανε γνωστό ότι ειδοποιήθηκαν για την απέλαση, όταν βρίσκονταν ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό τη Ονδούρα.
Ο πατέρας βρίσκεται στις ΗΠΑ
Η μητέρα και οι δύο κόρες της συνελήφθησαν την Τρίτη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ραντεβού με τη διεύθυνση μετανάστευσης για να ασκήσει έφεση στην απόφαση απέλασης της.
Ο πατέρας, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, ζήτησε την επιμέλεια του 2 ετών κοριτσιού. Το δικαστήριο της Λουϊζιάνα έχει συγκαλέσει ακρόαση για τις 16 Μαΐου.
Διαβάστε ακόμη
- «Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
- Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
- Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη