Συναγερμός στο αεροδρόμιο Σαρλερουά των Βρυξελλών μετά από απειλή για βόμβα - «Πάγωσαν» οι πτήσεις
NewsroomΑνεστάλη σήμερα η λειτουργία του αεροδρομίου του Σαρλερουά στο Βέλγιο λόγω προειδοποίησης για βόμβα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο.
Λίγο πριν από τις 11:00 τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδος) υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα σε ένα αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, διευκρίνισε η εκπρόσωπος.
«Περίμετρος ασφαλείας δημιουργήθηκε γύρω από το αεροπλάνο, πράγμα που κατέστησε αναγκαίο το κλείσιμο του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης και ως εκ τούτου τη διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου. Οι αρμόδιες αρχές έχουν αναλάβει» την υπόθεση, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τις βελγικές εφημερίδες, το εν λόγω αεροπλάνο προερχόταν από το Πόρτο της Πορτογαλίας και έχει 166 επιβάτες. Δεν υπήρξε αντίδραση από τη βελγική αστυνομία.
Το αεροδρόμιο του Σαρλερουά, νότια των Βρυξελλών, αποτελεί σημαντικό ευρωπαϊκό κόμβο για την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!