Κολομβία: Δολοφόνησαν 22χρονο μοντέλο μια ημέρα μετά τη δικαστική νίκη της
NewsroomΤον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση της δολοφονίας ενός 22χρονου μοντέλου στην Κολομβία, από έναν άνδρα που μεταμφιεσμένος σε ντελιβερά.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Χοσέ Εστουπινιάν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο στην πόλη της Κούκουτα στη βορειοανατολική Κολομβία και δολοφονήθηκε στις 15 Μαΐου. Ο δράστης την κάλεσε να βγει από το σπίτι της για να παραλάβει δέμα και τότε τη σκότωσε.
Όπως ανέφερε η Μάγκντα Βικτόρια Ακόστα, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Φύλου της Κολομβιανής Δικαιοσύνης, ο ύποπτος ήταν μεταμφιεσμένος σε διανομέα και πυροβόλησε την Εστουπινιάν στο σπίτι της, όταν εκείνη του άνοιξε την πόρτα.
«Ήταν μια νέα, δραστήρια γυναίκα με όλη τη ζωή μπροστά της, αλλά τα όνειρά της διακόπηκαν βίαια, όπως και τα όνειρα πολλών γυναικών σε αυτή τη χώρα», δήλωσε η Ακόστα.
Το CNN αναφέρει πως η Εστούπιναν είχε υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σύμφωνα με την El Universal η βάναυση δολοφονία συνέβη μόλις μία ημέρα αφότου ένα δικαστήριο διέταξε τον πρώην σύντροφό της να την αποζημιώσει για μια μακροχρόνια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Οι έρευνες της Aστυνομίας που θεωρεί ότι οι δύο υποθέσεις σχετίζονται έχουν στραφεί τώρα σε αυτό το πρόσωπο
- Ιστορική ανακάλυψη: Πατημασιές 130 εκατ. ετών στη Βραζιλία ανήκουν σε άγνωστο γιγάντιο θηλαστικό
- Ελληνικό: Έκλεψαν καλώδιο οπτικών ινών της ΥΠΑ - Προοριζόταν για κρίσιμο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- Διπλωματικό επεισόδιο Άγκυρας-Κιέβου: Ουκρανικά drones χτύπησαν τουρκικά εμπορικά πλοία
- Φονική κακοκαιρία στην Κύπρο: Νεκρός 76χρονος σε σκάφος που βυθίστηκε στο Κάβο Γκρέκο - Κεραυνός χτύπησε άνδρα