Κόσμος
|
24.05.2025 19:15
Η Ρωσία ανακοίνωσε «μεγάλο χτύπημα» σε πλοίο στην Οδησσό
NewsroomΗ Ρωσία λέει πως χτύπησε μεταγωγικό πλοίο στην Οδησσό.
Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του OPEN στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, το πλοίο δυτικής προέλευσης χτυπήθηκε στο λιμάνι της Οδησσού.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως το πλοίο χτυπήθηκε από βαλλιστικό πύραυλο και μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας γνωστοποίησε επίσης πως κατά τη διάρκεια του πλήγματος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο πλοίο, φέρεται να σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη και να ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά.
Διαβάστε ακόμη
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου