Madleen: Ακυρώθηκαν οι πτήσεις απέλασης των ακτιβιστών - Κινδυνεύουν να μείνουν στις ισραηλινές φυλακές για ένα μήνα
NewsroomΣτις ισραηλινές φυλακές παραμένουν 3 από τα μέλη του πληρώματος του ιστιοφόρου Madleen, το οποίο κατέλαβαν οι ισραηλινές δυνάμεις, ενώ έπλεε σε διεθνή ύδατα.
Οι ακτιβιστές Marco van Rennes από την Ολλανδία, Pascal Maurieras από τη Γαλλία και Yanis Mhamdi, επίσης, από τη Γαλλία θα επέστρεφαν σήμερα στις πατρίδες τους με πτήσεις απέλασης. Ωστόσο, μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν έκλεισαν όλα τα αεροδρόμια της χώρας και ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις.
Ζητούν την παρέμβαση των γαλλικών και ολλανδικών Αρχών
Ο οργανισμός «Gaza Freedom Flotila» καλεί τις ολλανδικές και τις γαλλικές αρχές να βρουν λύση άμεσα, διότι κινδυνεύουν να παραμείνουν έγκλειστοι στις ισραηλινές φυλακές για ένα μήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο ακτιβιστής Τιάγκο Σίλβα, που αρνήθηκε να υπογράψει την απέλαση του, έχει κηρύξει απεργία πείνας και δίψας.
- Το παρασκήνιο της παραίτησης Λαζαρίδη: Η «χαριστική βολή» της Ντόρας και το πλήγμα στο κεντρικό αφήγημα της ΝΔ
- Κίεβο: 5 νεκροί από την επίθεση στο σούπερ μάρκετ - Ρώσος πρώην αντισυνταγματάρχης ο δράστης
- «Καταστράφηκε η ζωή μου - Πρέπει να δικαστεί»: Η καθαρίστρια του Βόλου για την υπόθεση Λαζαρίδη
- Η «εξέγερση» των influencers: Γιατί Ρωσίδες του Instagram τα βάζουν με τον Πούτιν;