Φρίκη: Γάλλος πρώην πράκτορας οργάνωνε βιασμούς παιδιών στην Αφρική
NewsroomΈνας πρώην πράκτορας της γαλλικής υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών κατηγορείται ότι συμμετείχε και οργάνωνε βιασμούς παιδιών στην Αφρική, όπως έγινε γνωστό σήμερα από μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.
Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη στο Στρασβούργο την περασμένη Δευτέρα και την Παρασκευή διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Του έχει ασκηθεί δίωξη για «διακεκριμένη διακίνηση ανθρώπων», «βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε ανηλίκους» και «εισαγωγή και μετάδοση εικόνας ενός ανηλίκου, πορνογραφικού χαρακτήρα, με τη χρήση ενός δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών», σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.
Ο ύποπτος φέρεται ότι συμμετείχε σε βιασμούς παιδιών στην Αφρική και κυρίως στην Κένυα, όπου μετέβαινε συχνά για επαγγελματικούς λόγους. «Πλήρωνε και ενορχήστρωνε από απόσταση σεξουαλική κακοποίηση» ανηλίκων και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς «για να ικανοποιήσει τις εγκληματικές παρορμήσεις του», γράφει η εφημερίδα.
Τα βίντεο εντοπίστηκαν στο διαδίκτυο από ένα αμερικανικό ίδρυμα που αγωνίζεται κατά της εγκληματικότητας με θύματα παιδιά. Το ίδρυμα ενημέρωσε τη γαλλική αστυνομία και την Υπηρεσία Ανηλίκων, που ανέλαβε την έρευνα.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια