Κόσμος|29.07.2025 16:01
Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Σαξονία - Αγνοείται ο πιλότος
NewsroomΣτρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στον ποταμό Μούλντε, βορειοανατολικά της Λειψίας, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να δώσει πληροφορίες για τους επιβαίνοντες.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από αθλητές κανό-καγιάκ, οι οποίοι εντόπισαν στο νερό εξαρτήματα ελικοπτέρου και μεγάλη ποσότητα καυσίμου και εδώ και λίγη ώρα στο σημείο επιχειρούν από αέρος και στο ποτάμι ειδικά σωστικά συνεργεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, ο πιλότος αγνοείται, ενώ λόγω της κηροζίνης, τα συντρίμμια που βρίσκονται στη μέση της κοίτης είναι δύσκολα προσεγγίσιμα.
Διαβάστε ακόμη
- Το Στρογγυλό Αρκιών βγαίνει... στο σφυρί για 4,5 εκατ. ευρώ - Γιατί θεωρείται «λευκός καμβάς»
- Από τα μεσαιωνικά «charivari», στον Μάη του '68: Γιατί οι Γάλλοι είναι... τόσο καλοί στις διαδηλώσεις;
- Μεθυσμένος χάστης σε καζίνο έκλεψε φλαμίνγκο γιατί είχε πιει... καμιά 40αριά μπύρες - Δείτε βίντεο
- «Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη