Γερμανία: Στη φυλακή για απάτη παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας
NewsroomΚαθόλου καλά δεν κύλησαν τα πράγματα για τον Άικε Ίμελ μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και δύο μηνών για απάτη.
Σημειώνεται ότι ο Ίμελ έκανε σημαντική καριέρα στη Μάντσεστερ Σίτι και ήταν μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Euro του 1980. Βασική αιτία για τη φυλάκισή του είναι η απάτη που σχετίζεται με μη αποπληρωθέντα δάνεια, με τις συνολικές υποθέσεις να είναι 107 στον αριθμό.
Η Bild παρουσιάζει και άλλη πτυχή της δράσης του Ίμελ, αφού τονίζεται ότι πουλούσε πλαστά εισιτήρια στο Euro της πατρίδας του, από τα οποία είχε κέρδος 34.000 ευρώ. Επίσης, κορόιδευε ακόμα και μέλη οικογενειών άλλων παλαίμαχων Γερμανών ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, παρά όλα τα παραπάνω, ο Ίμελ ζει με επίδομα κοινωνικής στέγασης και είχε καταδικαστεί για απάτη και πριν από 17 χρόνια. Επιπλέον, είχε δικαστεί για κατοχή κοκαΐνης, ποσότητα που κρίθηκε πως ήταν για δική του χρήση.
Παράλληλα, σε συνέντευξή του πρόσφατα είχε παραδεχθεί ότι δεν ήξερε πώς να διαχειρίζεται τα χρήματά του και δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Γερμανίας 19 φορές και υπερασπίστηκε την εστία των Ντόρτμουντ, Στουτγκάρδης και Μάνστεσερ Σίτι.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών