Κόσμος|13.08.2025 06:20
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Κιμ Γιονγκ Ουν - Η συνεργασία που επιβεβαίωσαν
NewsroomΟ Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μάλιστα το Κρεμλίνο, συζήτησαν για τη συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ στην Αλάσκα.
Οι ηγέτες της Ρωσίας και της Βόρειας Κορέας επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους σε περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ευχαρίστησε ξανά τον Κιμ για τη συνδρομή βορειοκορεατικών στρατευμάτων στην επιχείρηση για την απελευθέρωση περιοχών της ρωσικής περιφέρειας Κουρσκ, τις οποίες είχαν καταλάβει ουκρανικές δυνάμεις σε μια αιφνιαδιαστική διασυνοριακή επίθεση τον Αύγουστο του 2024.
Διαβάστε ακόμη
- Συνελήφθη ο 89χρονος που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Πάτρας - Είχε πάνω του γεμάτο περίστροφο
- Νέος σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Σκιάθο - Αισθητός και στην Αττική
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
- Σταματήστε ό,τι κάνετε: Στο Βέλγιο διεξήχθη Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίμησης κραυγής γλάρου